Доступність посилання

ТОП новини

Гриценко: жодних переговорів з Клюєвим


Під час протистояння на вулиці Грушевського. Київ, 19 січня 2014 року
Під час протистояння на вулиці Грушевського. Київ, 19 січня 2014 року
Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко закликає лідерів опозиції не йти на переговори з секретарем Ради національної безпеки і оборони Андрієм Клюєвим.

Заяву такого змісту політик оприлюднив на сайті своєї партії.

«Клюєв організував побиття дітей і знищення Майдану 30 листопада. Клюєв під час Майдану кував «перемогу» ПР на довиборах у п’яти округах. Клюєв є куратором злочинної багатомільярдної програми «Агітатор» – з метою скупки 5 мільйонів голосів на наступних президентських виборах. Клюєв має бути першим, проти кого Європа застосує санкції», – наголошує Гриценко.
Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

«Порядна людина Клюєву не подасть руки! Майдан не повинен мати жодних стосунків з Клюєвим», – вважає політик, який минулого тижня оголосив про складення депутатських повноважень на знак протесту проти рішень Верховної Ради, які, на його думку, «перетворюють Україну на Північну Корею».

Президент України Віктор Янукович доручив секретарю Ради національної безпеки і оборони Андрію Клюєву створити робочу групу для розв’язання політичної кризи. Про це йдеться на офіційному сайті глави держави.

У понеділок, 20 січня, Янукович «доручив провести зустріч учасників робочої групи із представниками опозиції».
XS
SM
MD
LG