Доступність посилання

ТОП новини

На Майдані оголошують максимальну мобілізацію добровольців самооборони


Коменданти оголосили максимальну мобілізацію добровольців самооборони Євромайдану. Про це заявив комендант Майдану, керівник самооборони, народний депутат Андрій Парубій під час брифінгу у Штабі національного спротиву в Будинку профспілок.

За його словами, є інформація, що влада має «велику спокусу піти атакою на Майдан цього дня, цієї ночі».

Як заявив Парубій, в Києві є понад 20 тисяч бійців внутрішніх військ МВС і «Беркута». «Вони готують рішення про зачистку Майдану і ми повинні бути в повній готовності», – наголосив Андрій Парубій.

«Всі ці народні добровольці, які по регіонах є, ми запрошуємо їх приїжджати в Київ. Також ми запрошуємо нових людей, які приїжджають записуватись в оборону Майдану і ми закликаємо усіх небайдужих записуватись, долучатись до самооборони Майдану, щоб спільно ми могли захистити Майдан і захистити наших громадян від справді озвірілих представників так званих правоохоронних органів: внутрішніх військ та «Беркута», – заявив депутат.

Протистояння на вулиці Грушевського триває відучора, приблизно від 15:00, коли радикально налаштовані демонстранти вирішили прорвати кордон міліції і пройти до Будинку уряду і Верховної Ради.
XS
SM
MD
LG