Доступність посилання

ТОП новини

Ультрас «Динамо» закликають фанатів формувати загони самооборони


Об’єднання фанатів футбольного клубу «Динамо» (Київ) заявляє про формування своїх загонів самооборони для «захисту киян від «тітушок». Про це йдеться на сторінці об’єднання у соцмережі «ВКонтакті».

«Ми звертаємося до всіх, хто ще не приєднався до оборони Києва від найманих гадів: збирайте на цю ніч екіпажі самооборони на авто. Вже зараз координуйтеся, де ви будете зустрічатися і у випадку яких подій які у вас шляхи відходу, якщо раптом мобільний зв’язок та інтернет відключать. Беріть з собою засоби самооборони… Одягайтеся максимально захищено та зручно. У кожному авто повинні бути медичні препарати», – мовиться в повідомленні.

«Ми виходимо – за киян, за наше місто, за нашу країну, за нашу честь. Тільки для повних ідіотів може залишатися «загадкою» те, що шістки Януковича кидають на киян нелюдів, готових чинити злочини за брудні гроші режиму. Тільки сліпі, зомбовані ідіоти можуть в це не вірити», – мовиться в заяві.

Ультрас також закликають фанатів не допустити, щоб люди з їхніх лав «велися на брудний заробіток». «Якщо Ваші знайомі отримують такі пропозиції або знають людей, які підписуються під це – впливайте на них. Пояснюйте, що їх кидають як гарматне м’ясо на киян», – мовиться в заяві.

У ніч із понеділка на вівторок у центрі Києва масово з’явилися групи характерних молодиків спортивної зовнішності, яких називають «тітушками». Близько 4:30 21 січня спільнота «Автомайдан» повідомила у Twitter таке: «Кличко допитав «тітушок», які на нього напали. Завданням було трощити машини, бити всіх, хто попадеться під руку, вчиняти погроми».
XS
SM
MD
LG