Доступність посилання

ТОП новини

Міліція перевіряє обставини травмування дівчини біля будівлі Черкаської ОДА


Правоохоронці проводять перевірку і встановлюють обставини завдання тілесних ушкоджень дівчині під час вчорашніх подій на Соборній площі біля Черкаської облдержадміністрації.

«За цим фактом слідчий відділ Соснівського райвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років», – повідомили у відділі зі зв’язків із громадськістю УМВС України в Черкаській області.

Вчора ввечері у Черкасах близько 2 тисяч мітингувальників відтіснили міліціонерів від входу в облдержадміністрацію і виламали двері в ОДА.

Силовики застосовували газ і поливали мітингувальників із пожежних шлангів водою. У відповідь летіли димові шашки і петарди, пролунало кілька вибухів світлошумових гранат.

Низка ЗМІ повідомили, що під час штурму з вікна третього поверху, який утримували правоохоронці, скинули квітковий горщик, який впав на голову дівчині-студентці. Її у тяжкому стані госпіталізували.
XS
SM
MD
LG