Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко закликає людей не зупинятися на досягнутому


Тимошенко закликала не йти на компроміси з владою
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:02 0:00
Ув’язнена екс-прем’єр Юлія Тимошенко називає скасування «диктаторських законів» і відставку уряду Миколи Азарова першим результатом боротьби людей, але не достатнім.

Її звернення, опубліковане на сайті партії «Батьківщина», також зачитала в Києві її дочка і захисник Євгенія Тимошенко.

«Те, що сьогодні Микола Азаров подав у відставку та було скасовано частину диктаторських законів, не є каяттям влади чи перемогою опозиції. Це є перший реальний результат боротьби людей, які вийшли на всі майдани України та світу і почали брати владу у свої руки. Якщо ви зараз зупинитеся, не отримавши повної перемоги, усі жертви, які вже принесені українцями в самовідданій боротьбі, будуть зраджені. Ви піднялися, щоб перезавантажити всю владу і повернути Україну собі. Так зробіть це», – пише Тимошенко.

Сьогодні Микола Азаров подав у відставку з посади прем’єр-міністра. Президент Віктор Янукович прийняв відставку прем’єра й усього уряду. Парламент скасував дев’ять із 11 законів, ухвалених 16 січня.

Верховна Рада продовжить роботу позачергової сесії у середу, 29 січня, об 11:00.

Сьогодні після перерви голова Верховної Ради Володимир Рибак повідомив депутатам, що консультації щодо законопроекту про амністію відбуваються складно, і запропонував продовжити роботу позачергового засідання у середу.
XS
SM
MD
LG