Доступність посилання

ТОП новини

Кличко закликав усіх на акцію в понеділок о 12:00 «Не бійся! Ти – українець!»


Виступ Віталія Кличка на інформаційному мітингу
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:08:21 0:00

Виступ Віталія Кличка на інформаційному мітингу Майдану, 2 лютого 2014 року

Лідер УДАРу Віталій Кличко під час виступу на сцені Євромайдану закликав громадян взяти участь в акції під назвою «Не бійся. Ти – українець!».

«Закликаю всіх, хто виступає за мирне розвʼязання кризи, за звільнення заручників, у понеділок о 12:00 заявити про це і підтримати акцію», – заявив Кличко.

За його словами, будь-хто може підтримати акцію, вийти з роботи на півгодини, вивісити національні прапори на своїх будинках. Він також закликав водіїв підтримати акції сигналами автомобілів.

«В кожному місті збирайте друзів, знайомих та виходьте патрулювати вулиці. Тільки ми можемо зупинити ці безчинства, які влаштовує влада своїми загонами відморожених тітушок», - зазначив Кличко.

Віталій Кличко також повідомив, що у парламенті опозиція вимагатиме скасування ухваленого наприкінці січня «закону про амністію». «Його треба скасувати й ухвалити інший, який передбачатиме безумовне звільнення заручників», – наголосив Кличко.

29 січня Верховна Рада голосами 232 народних депутатів ухвалила «закон про амністію» учасників останніх протистоянь в Україні. Згідно з задумом автора законопроекту, регіонала Юрія Мірошниченка, учасників протистоянь звільнять від кримінальної відповідальності тільки через 15 дій після того, як демонстранти звільнять усі зайняті ними адміністративні будівлі.
XS
SM
MD
LG