Доступність посилання

ТОП новини

Регіонали бачать кандидатом на посаду премʼєра лише члена Партії регіонів – Чечетов


Михайло Чечетов
Михайло Чечетов
Фракція Партії регіонів збирає підписи під зверненням до президента з проханням внести до парламенту кандидатуру премʼєр-міністра з представників Партії регіонів. Про це інформує агентство «Інтерфакс-Україна» з посиланням на народного депутата від Партії регіонів Михайла Чечетова.

«Фракція Партії регіонів розпочала збір підписів (ми обговорювали це питання) під зверненням до президента з проханням направити до парламенту на узгодження кандидатуру премʼєр-міністра виключно з членів Партії регіонів», – зазначив регіонал.

За його словами, фракція «не готова підтримати представника опозиції на посаді премʼєра».

На уточнювальне запитання про прізвища можливих кандидатів Михайло Чечетов не відповів. Однак, за його словами, регіонали проголосують за будь-яку кандидатуру, яку внесе президент.

Учора прес-служба Партії регіонів поширила майже одночасні заяви Чечетова і ще двох чільних депутатів-регіоналів, висловлені майже тими ж словами, про те, що фракція партії звернеться до президента з проханням, висуваючи кандидатуру нового прем’єра, підтримати рішення фракції щодо цієї кандидатури.
XS
SM
MD
LG