Доступність посилання

ТОП новини

МОЗ: через сьогоднішнє протистояння загинули 7 людей


Міністерство охорони здоров’я заявляє про сімох загиблих внаслідок сьогоднішнього загострення протистояння у центрі Києва.

«За оперативними даними, з місця загострення сутичок у центрі міста Києва з 06:00 до 12:00 20 лютого 2014 року за медичною допомогою до бригад екстреної медичної допомоги звернулися 60 осіб, 5 з них госпіталізовано у тяжкому стані, іншим допомога надається безпосередньо на місці. Померло 7 осіб (двоє з них співробітники МВС)», – йдеться в повідомленні МОЗ.

Загалом станом на 12:00 годину сьогодні (і починаючи з 18 лютого) до бригад екстреної медичної допомоги і закладів охорони здоров’я Києва за медичною допомогою звернулося 505 постраждалих під час сутичок у центрі столиці, 292 з них госпіталізовані.

З початку сутичок загинули 35 людей.

Тим часом, лікар Ольга Богомолець, яка координує медичну службу Євромайдану, раніше заявила про 13 загиблих внаслідок пострілу снайпера протестувальників, які є в готелі «Україна».

Кореспондентові Радіо Свобода лікар у готелі «Україна» сказав про 12 загиблих від вогнепальних поранень, які є тут. Також, за словами медика, 35 поранених перевезли в лікарні.

Також кореспондент Радіо Свобода бачив тіла восьми людей біля барикади на межі Майдану і Хрещатика.

У МВС також заявили про одного загиблого правоохоронця і 29 поранених.
XS
SM
MD
LG