Доступність посилання

ТОП новини
Балаклава, 1 березня 2014 рік
Балаклава, 1 березня 2014 рік

Живий Блог. В Україні реагують на рішення Путіна воювати проти України

Україна живе в умовах агресії з боку Росії, Захід різко засудив дії Путіна

Воєнне вторгнення Росії в Україну є неймовірним актом агресії. Про це заявив у неділю державний секретар США Джон Керрі. В інтерв’ю кільком американським телеканалам він попередив президента Володимира Путіна: якщо той не змінить курсу на фактичну анексію Криму, Росія опиниться в економічній ізоляції Росії. Якщо агресія стосовно України не припиниться, Росія зазнає великих втрат у торгівлі та інвестиціях, наголосив Керрі. Такі дії Росії є «поведінкою 19-го століття у 21-му», наголосив держсекретар США.

Джон Керрі
Джон Керрі

Як заявив держсекретар США, він уже провів у суботу переговори з міністрами з країн «Групи восьми» та інших держав. За його словами, всі вони готові йти до кінця, щоб ізолювати Росію.
Виконувач обов'язків Президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов ухвалив ще низку кадрових рішень стосовно керівників українських регіонів. Він призначив Сергія Таруту головою Донецької облдержадміністрації замість Андрія Шишацького. Головою Луганської ОДА працюватиме Михайло Болотських замість Володимира Пристюка. Олександр Петік очолив Кіровоградську ОДА замість Андрія Ніколаєнка. Володимир Шандра очолив Київську ОДА замість Анатолія Присяжнюка. Закарпаття очолить Валерій Лунченко замість Олександра Ледиди. Житомирщину – Сидір Кізін замість Сергія Рижука. Івано-Франківську ОДА – Андрій Троценко замість Василя Чуднова.
Володимир Шандра
Володимир Шандра
Живий блог за 2 березня 2014 року. Україна продовжує жити в умовах оголошеного Росією рішення ввести війська в Україну.

Одного з найзаможніших українських бізнесменів Ігоря Коломойського призначили головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Таке рішення ухвалив виконувач обов'язків Президента України, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов. Про це йдеться на офіційному сайті виконувач обов'язків Президента України. Раніше Турчинов звільнив із цієї посади Івана Мовчана.
Ігор Коломойський
Ігор Коломойський
XS
SM
MD
LG