Доступність посилання

ТОП новини

Після референдуму: ЗМІ Росії вже погрожують США ядерним вибухом

Євросоюз і США наголосили, що не визнають результатів незаконного референдуму

У Харкові неспокійно. Влаштували пожежу в приміщенні Правого сектору, біля якого раніше загинули двоє людей.

Голова уряду Арсеній Яценюк пообіцяв знайти всіх сепаратистів та покарати їх.


Кримські татари ігнорують «референдум»

На виборчій дільниці «всекримського референдуму» розташованої в кримськотатарському масиві Кам'янка кореспондент Радіо Свобода не побачив жодного кримського татарина. Разом з тим представники дільничної комісії стверджували, що явка серед кримськотатарських виборців є дуже високою. Кримські татари кажуть, що бойкотують «референдум»

Кримські татари ігнорують «референдум»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:51 0:00
.
У Керчі військові замість «референдуму» йдуть додому

Військовослужбовців з Керченської військової частини морської піхоти А 0669, які заявляють про бажання проголосувати на «всекримському референдумі», відпускають з розташування частини.

Однак більшість військових використовує таку нагоду для того, щоб піти додому і поспілкуватися з батьками, дружинами й дітьми. Про це Радіо Свобода повідомив заступник командира частини Олексій Нікіфоров.

«Якщо є бажання, даємо можливість проголосувати. Даємо три години, але загалом ідуть не голосувати, а додому – поїсти, помитися, поспілкуватися з дружинами», – сказав Нікіфоров.
У Донецьку намагаються штурмувати Прокуратуру

У Феодосії російські військовослужбовці по периметру розташування 1-го окремого батальйону морської піхоти ВМС України виставляють протитанкові міни. Пише ВСМ ЗС у Фейсбук

"Паралельно з цим, сьогодні у Севастополі на 15-му причалі (Курина бухта) російські військовослужбовці випробовують нерви членів екіпажів українських бойових кораблів, - вони неподалік кораблів здійснюють гранатометання з причалу у воду", - сказано в повідомленні.
Гвардійний ракетний крейсер "Москва", флагман ЧФ Росії у Севастополі
Гвардійний ракетний крейсер "Москва", флагман ЧФ Росії у Севастополі
Спільнота "Крим СОС" перевіряє інформацію двічі й тричі, тож не довіряти причин нема


Російський актор Костянтин Хабенський пообіцяв видалити свій акаунт з соцмереж через критику підписниками його позиції щодо України. Порадив їм спілкуватися з Безруковим і Канделакі

У Харкові відбувається свій «референдум», ОДА посилено охороняють

На площі Свободи в центрі Харкова проросійські активісти проводять голосування, яке вони називають «референдумом».

В імпровізованих бюлетенях фігурує три питання: учасників просять висловитися, чи підтримують вони «економічну федералізацію і самовизначення Харкова і області», «народовладдя» та «мовний суверенітет».

Характеристика лише першої половини дня від екс-першого заступника начальника Генштабу Збройних сил України, адмірала Ігоря Кабаненка.
Журналістка Катя Сергацкова проголосувала на кримському референдумі за російським паспортом. Має лише посвідчення на тимчасове проживання і кримську реєстрацію. Вважає, що цей факт є підтвердженням фіктивності референдуму.

"Крим СОС" повідомляє про затриманих озброєними людьми ...

Журналіст російської "Новой газеты" пише:

Ще раз про інформаційну війну і пропаганду... Які такі міжнародні спостерігачі???

Росія вважає, що голосування у Криму щодо виходу зі складу України відбувається у повній відповідності із нормами міжнародного права. Про це в телефонній розмові з держсекретарем США Джоном Керрі заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров.
Карикатура, що аж занадто близька до правди...

БІЛЬШЕ

XS
SM
MD
LG