Доступність посилання

ТОП новини

Чиновники МОЗ від попередньої влади не хочуть писати заяви про звільнення – Мусій


Олег Мусій, міністр охорони здоров'я
Олег Мусій, міністр охорони здоров'я
Чиновники Міністерства охорони здоров’я від попередньої влади відмовляються писати заяви про звільнення. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Олег Мусій на своїй сторінці у Facebook у відповідь на оголошену стурбованість представниками «Правого сектора» щодо відсутності нових призначень в МОЗ.

За його словами, нині відбувається «повне блокування старою владою, а саме її ставлениками, які були задіяні в усіх корупційних схемах, нових призначень чесних, професійних та порядних людей».

Серед осіб, які відмовляються скласти з себе повноваження, Олег Мусій назвав заступника міністра Романа Богачева та Інну Демченко, а також голову Державної служби лікарських засобів Олексія Соловйова.

«З проханням негайно втрутитися в цю ситуацію я неодноразово звертався на засіданні Уряду до своїх колег з силових відомств. І саме зараз тривають перевірки в МВС, ГПУ та СБУ протизаконної діяльності вказаних осіб, як і інших їх поплічників рангом нижче», – повідомив Мусій.

Очільник МОЗ звернувся з проханням до «Правого сектора» допомогти в очищенні МОЗу від старих корупційних кадрів, які добровільно не бажають залишати свої місця.
XS
SM
MD
LG