Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко прокоментувала свою декларацію, за якою має лише квартиру


Я була у в'язниці, там особливо грошей не заробляють – Тимошенко
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:23 0:00
Лідер «Батьківщини», кандидат у президенти Юлія Тимошенко задекларувала 180 тисяч гривень доходів в 2013 році. Про це йдеться в її декларації про доходи, оприлюдненій на сайті Центральної виборчої комісії.

Всі доходи Тимошенко становила заробітна плата. Відповідно до декларації, у її власності або оренді перебуває квартира площею 59,4 квадратних метрів. Інші відомості про доходи й майно Тимошенко або членів її сім’ї в декларації не зазначені.

На прес-конференції в Києві Тимошенко пояснила, чому в неї у декларації про доходи вказана зарплата, хоча вона перебувала в ув’язненні. За її словами, вона залишалась лідером партії «Батьківщина» й отримала зарплату за два роки.

Крім того, Тимошенко пояснила, що не вказала у декларації доходи чоловіка, оскільки, за законодавством, у декларації вказуються лише ті члени родини, які вели з декларантом спільне господарство. Тимошенко нагадала, що її чоловік перебував у Чехії, а вона – в ув’язненні, тому ніякого спільного господарства не було. Зараз її чоловік повернувся в Україну та, за словами Тимошенко, намагається розбудувати бізнес.

31 березня Центральна виборча комісія зареєструвала колишнього прем’єр-міністра Юлію Тимошенко кандидатом у президенти на дострокових виборах, що мають відбутися 25 травня.
XS
SM
MD
LG