Доступність посилання

ТОП новини

«Правий сектор» закликає прибрати сміття на Майдані, але не барикади


«Правий сектор» оголосив проведення в суботу, 5 квітня, о 12:00 на Майдані Незалежності суботника. Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті партії.

У рамках суботника мають зібратися «Правий сектор» та інші громадські організації, які брали активну участь в революційних подіях останніх місяців.
Мета їхньої акції – наведення порядку на головній площі країни та прибирання сміття.

«Захисні споруди, зведені активістами Майдану, виконали свою функцію. Усі, хто хотів сфотографуватися на згадку про революцію на їхньому фоні, змогли це зробити. Час повертатися до мирного життя, готуватися до Великодня. А напередодні цього свята, як відомо, треба прибирати своє помешкання, своє подвір’я і – своє місто», – ішлося в початковій версії повідомлення «Правого сектору» про суботник.

Однак невдовзі видання Lb.ua повідомило, що воно отримало нову уточнену заяву партії, у якій заперечується те, що «Правий сектор» закликає прибрати барикади.

«Сьогодні на офіційному сайті «Правого сектору» з'явилося повідомлення про те, що «Правий сектор» запрошує киян на суботник з упорядкуванню Майдану Незалежності. Через людський чинник опубліковане повідомлення містило некоректно сформульовану інформацію. З неї виходило, що «Правий сектор» закликає розібрати барикади на Майдані. Ця інформація не відповідає дійсності, і ми просимо вибачення у всіх, хто сприйняв її зміст саме так», – мовиться в уточненій заяві.
Правий сектор» виїжджає із приміщень на Хрещатику
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:02 0:00
XS
SM
MD
LG