Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко виступає за проведення антитерористичної операції на Донеччині


Петро Порошенко
Петро Порошенко
Народний депутат, кандидат на президента Петро Порошенко виступає за проведення антитерористичної операції для врегулювання ситуації в Донецькій області. Про це він сказав у інтерв’ю телеканалу «Рівне-1»

«Термінове скликання або РНБО, або ухвалення рішення (виконуючим обов’язки президента Олександром) Турчиновим про чітку координацію, аж до антитерористичної операції. На сьогодні я можу вам сказати, що на території Донецької області й на півночі розміщена достатня кількість Збройних сил. Антитерористична операція дозволяє залучити до цих процесів і повітрянодесантні підрозділи й підрозділи спецназу й порядок в області навести», – сказав він.

Порошенко наголосив, що якщо не зупинити сепаратизм, який, за його словами, фінансується з-за кордону, то це призведе до більш серйозних наслідків на території України.

У суботу в Донецькій області сепаратисти вдалися до захоплення райвідділків міліції: у Слов'янську, Краматорську, Красному Лимані. Дехто з військових експертів простежив у цьому тактику російської розвідки.
XS
SM
MD
LG