Доступність посилання

ТОП новини

Регіонал: відокремитись від України – те саме, що стрибнути з 10-го поверху


Микола Левченко
Микола Левченко
Голова Донецької обласної організації Партії регіонів, народний депутат Микола Левченко порівняв відокремлення від України зі стрибком з 10-го поверху.

«Відокремитись від України – те саме, що стрибнути з 10-го поверху. Якщо вам не подобаються послуги ЖКГ, то це найскоріший шлях вирішити всі проблеми. Але чи підстелив там хтось соломку, чи натягнув батут? Що чекає на нас в кінці цього стрибка?» – сказав Левченко, який сьогодні в Донецьку відкрив надзвичайний з’їзд депутатів Партії регіонів усіх рівнів Донецької області.

Левченко звинуватив у всіх проблемах нову київську владу, а сепаратистів назвав тими людьми, які відстоюють інтереси більшості населення регіону.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, на з’їзд приїхали понад три тисячі делегатів. Основне питання зборів – ситуація в області.

Зараз з’їзд триває, риторика тих, хто виступає: влада злочинна, віддає злочинні накази армії, а люди по області – «захисники краю».

Депутати виступають за підтримку «вимог більшості жителів регіону»: децентралізацію влади, економічну автономію й особливий статус російської мови.
XS
SM
MD
LG