Доступність посилання

ТОП новини

У Черкасах міліція та активісти посилюють контроль за в'їздах до міста


Черкаський Автомайдан спільно з самообороною від сьогодні посилюють патрулювання міста. Про це Черкаська самооборона повідомила у мережі Facebook.

На всіх чотирьох виїздах із Черкас активісти облаштовують блокпости, а також збираються цілодобово патрулювати всі вокзали і аеропорт. Необхідність у цьому, за словами автомайданівців, з’явилася через загрозу в’їзду до Черкас сепаратистів і провокаторів. Тому за умови загрози сепаратистських атак Автомайдан спільно з самообороною та міською владою вирішили від 17 квітня облаштувати блокпости на в’їздах.

Водночас, як повідомляє прес-служба УМВС України в Черкаській області,
відучора на території Черкас уже діють додаткові блокпости. Охорону на новостворених постах цілодобово несуть співробітники Державтоінспекції, патрульної служби та представники громадських організацій.

Серед їхніх завдань – не допустити проникнення на територію області вогнепальної зброї, боєприпасів та екстремістськи налаштованих громадян, а також забезпечити правопорядок у регіоні. Такі ж блокпости в найкоротший термін обіцяють облаштувати в усіх районних центрах області.
XS
SM
MD
LG