Доступність посилання

ТОП новини

Міноборони домовляється про повернення захоплених бойових машин


Українські БМД, захоплені сепаратистами у Краматорську, 16 квітня 2014 року
Українські БМД, захоплені сепаратистами у Краматорську, 16 квітня 2014 року
Чотири одиниці бронетехніки Збройних сил України (бойові машини десанту), які були захоплені у Краматорську Донецької області 16 квітня озброєними екстремістами, будуть повернуті Збройних силам, повідомило в суботу Міністерство оборони.

Рішення ухвалили в результаті переговорів ветеранів повітряно-десантних та аеромобільних військ із активістами так званої «Донецької самооборони» з участю керівництва громадських організацій, мовиться в повідомленні.

Інші дві з загалом шести захоплених бойовиками у Краматорську БМД вже повернули в результаті спецоперації десантників, нагадали в Міноборони.

Нагадаємо, що в Донецькій області, в рамках антитерористичної операції, військовослужбовці 95-ї окремої аеромобільної бригади повернули дві із шести одиниць бронетехніки, яка була захоплена екстремістами 16 квітня, в місті Краматорськ. Внаслідок професійних дій «крилатої піхоти» спецоперація пройшла без жертв і постраждалих.

Військовослужбовці Збройних сил України продовжують тримати під контролем усі стратегічні об’єкти в регіоні та контролюють повітряний простір, також запевнили в міністерстві.
XS
SM
MD
LG