Доступність посилання

ТОП новини

«Батьківщина» заперечує скасування візиту Тимошенко до США


(архівне фото)
(архівне фото)
Візит лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко ніколи не планувався на нинішню середу й відтак не міг бути скасований, заявили в понеділок у прес-службі партії.

За повідомленням, із заявою про нібито скасування нібито планованого на цей день візиту виступив у неділю журналіст Мустафа Найєм.

Партія пропонує зацікавленим «звернутися до посольства США в Україні, щоб отримати підтвердження того, що інформація про вигаданий візит не відповідає дійсності».

Крім того, вважають у «Батьківщині», «свідоме розповсюдження неправдивих відомостей щодо Юлії Тимошенко свідчитиме про участь окремих журналістів та медіа у спланованій інформаційній війні проти одного з найрейтинговіших кандидатів у президенти України».

Мустафа Найєм, виступаючи в ефірі «Громадського телебачення», заявив у неділю про скасування візиту Юлії Тимошенко до США з причини відмови зустрічатися з нею представників Конгресу, які, за версією журналіста, раніше натякали лідерові «Батьківщини», що вона не мала б балотуватися на посаду президента України.
XS
SM
MD
LG