Доступність посилання

ТОП новини

Будь-які переміщення сепаратистів в Слов’янську блокуються – СБУ


В Слов’янську Донецької області співробітники МВС, Збройних сил України та СБУ в рамках антитерористичної операції проводять заходи з недопущення переміщення бойовиків та доставки засобів їх підкріплення до міста. Про це повідомили у прес-центрі Служби безпеки України.

«Особовий склад підрозділів, задіяних в антитерористичній операції, окрім виконання бойових завдань, проводить роз’яснювальну роботу з мирним населенням регіону. Військовослужбовці наголошують, що їхня мета – знешкодити озброєних злочинців, які тероризують мирних людей, та в жодному разі не допустити жертв серед цивільного населення», – зазначили в СБУ.

Силами підрозділів антитерористичної операції поблизу Слов’янська обладнано та укріплено чотири блокпости. Організована бойова служба з метою недопущення переміщення озброєних сепаратистів, зазначили в СБУ.

Загони спецпризначення МВС та СБУ нині проводять активні розвідувально-пошукові дії в Слов'янську в рамках антитерористичної операції, оголошеної в місті. Раніше повідомлялось про виявлення силовиками вогневих позицій екстремістів на околицях міста Слов’янська.
XS
SM
MD
LG