Доступність посилання

ТОП новини

Царьов заявив про зняття кандидатури з виборів


Олег Царьов
Олег Царьов
Народний депутат фракції Партії регіонів Олег Царьов заявив про зняття своєї кандидатури з виборів президента України і закликав до їх бойкоту. Відповідну заяву він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

«Я вважав і вважаю, що в той час, як самопризначена центральна влада в Києві працює на розкол країни, реальні кроки до збереження України можуть зробити регіони. Спілкуючись і домовляючись один з одним, оминаючи маріонеткову владу в Києві, вони досягнуть більшого порозуміння», – написав Царьов.

«Але київська влада, порушуючи всі демократичні норми, позбавила мене цієї можливості. Приїзд до Києва для виступу перед загальноукраїнською аудиторією пов’язаний для мене з ризиком для життя, а участь у теледебатах на телеканалі УТ-1 за допомогою телемосту була знехтувана. Я ухвалив рішення зняти свою кандидатуру, тому що бачу, що за таких умов кандидатський статус неефективний», – додав він.

За словами Царьова, він шукатиме інші інформаційні канали і можливості для донесення своїх думок і позицій до жителів центральної і західної України.

«Я закликаю інших кандидатів – Петра Симоненка, Михайла Добкіна, Сергія Тігіпка, Рената Кузьміна й інших кандидатів, основний електорат яких знаходиться на південному Сході, знятися з виборів! Виборам, які проходять на тлі громадянської війни, треба оголосити бойкот!», – написав Царьов.

Вибори президента України мають відбутися 25 травня.
XS
SM
MD
LG