Доступність посилання

ТОП новини

Турчинов вимагає звільнити керівників МВС на Донбасі


В.о. президента Олександр Турчинов заявляє про бездіяльність та зраду міліції на Донбасі. Про це йдеться у його зверненні до співвітчизників. Олександр Турчинов вимагає також звільнення керівників МВС у Донецькій та Луганській областях.

«Події на сході нашої країни засвідчили бездіяльність, безпорадність, а іноді й злочинну зраду працівників правоохоронних структур в Донецькій та Луганській областях. Це одна з головних причин низької ефективності та малорезультативності дій українських силових структур по боротьбі із тероризмом. У Донецьку та Луганську вже призначені нові керівники СБУ. Проведена повна заміна керівництва спецпідрозділу «Альфа». Я також вимагаю від міністра внутрішніх справ звільнити керівників обласних управлінь внутрішніх справ Луганської та Донецької областей», – зазначає Турчинов.

У вівторок люди у масках, камуфляжі, з битами і арматурою у руках захопили будівлю Луганської обласної держадміністрації. Над ОДА вивісили російський прапор.

Після захоплення будівлі Луганської ОДА натовп людей з російськими прапорами рушив до обласної прокуратури. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, будівлю зайняли одразу, опору їм ніхто не чинив.

За фактом захоплення Луганської облдержадміністрації розпочато розслідування.
XS
SM
MD
LG