Доступність посилання

ТОП новини

Під час штурму прокуратури постраждали 15 людей – попередні дані ОДА


Внаслідок збройного протистояння під час штурму прокуратури Донецької області постраждали 15 людей. Такі попередні дані повідомляє департамент охорони здоров’я Донецької облдержадміністрації.

«Вони доставлені в різні лікувально-профілактичні установи міста (нейрохірургічні і травматологічні відділення). Травми – різного характеру, в тому числі й вогнепальні поранення», – йдеться в повідомленні.

Як кажуть в ОДА, на місці події працюють три бригади «швидкої». «На даний момент через зрослу загрози життю і здоров’ю медиків, бригади відведені до перетину вулиць Артема і проспекту Богдана Хмельницького, проте лікарі продовжують надавати допомогу постраждалим», – заявляють у департаменті.

Тим часом, як повідомили в Міністерстві внутрішніх справ, під час штурму прокуратури в Донецьку поранили бійця Нацгвардії. За повідомленням, пораненого доправили до міської лікарні.

За повідомленням, будівлю прокуратури обороняли беззбройні правоохоронці зі щитами. «Сепаратисти, прикриваючись мирним населенням, використовували проти бійців Нацгвардії вогнепальну зброю», – заявили в міліції. У бік правоохоронців летіло каміння і димові гранати, постійно лунали вибухи, додають у відомстві.

Сьогодні близько 16:00 прихильники так званої Донецької народної республіки захопили донецьку обласну прокуратуру. Вони створили у приміщенні так звану «Народну прокуратуру Донбасу».
XS
SM
MD
LG