Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську запускають «гарячу лінію» СБУ щодо протидії сепаратизму


У Дніпропетровську запрацювала «гаряча лінія» СБУ щодо протидії сепаратизму, повідомили сьогодні у прес-групі УСБУ у Дніпропетровській області.

За цим повідомленням, СБУ у Дніпропетровській області звертається до місцевих жителів із проханням інформувати про факти закликів і агітації сепаратистського характеру та відомостей щодо підозрілих осіб, можливо, причетних до розвідувально-підривної діяльності проти України, за телефоном «гарячої лінії» цілодобово або електронною поштою.

Як повідомили в УСБУ, вжитий захід має на меті «забезпечення державної безпеки, загальнонаціональної злагоди та територіальної цілісності України».

17 квітня керівництво Дніпропетровської облдержадміністрації і штабу національного захисту регіону заявило, що пропонує винагороди за затримання диверсантів та звільнення захоплених проросійськими силами адміністративних будівель. За затримання «зеленого чоловічка» та видачу його патрульним обіцяли 10 тисяч доларів США, за кожну здану одиницю стрілецької зброї – від 1 до 2 тисяч доларів США, за кожну визволену адміністративну будівлю – 200 тисяч доларів США.

Раніше прокуратура Дніпропетровської області повідомила, що відкрила 7 кримінальних проваджень за фактами сепаратизму.
XS
SM
MD
LG