Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк обіцяє відзначити захисників України


Під час антитерористичної операції біля Слов’янська, 2 травня 2014 року
Під час антитерористичної операції біля Слов’янська, 2 травня 2014 року
Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк заявив у п’ятницю, що уряд відзначить усіх, хто нині на передовій, і всіх, хто захищає українську державу.

«Усі бійці підрозділів усіх силових відомств, які сьогодні героїчно захищають мирних українських громадян від терористів, захищають закон і Конституцію України, а також беруть участь в антитерористичній операції, будуть відзначені урядом України. Вони будуть підвищені у військових званнях, представлені до державних нагород і прирівняні до учасників бойових дій», – наводить його слова пресова служба Кабінету міністрів.

Яценюк також висловив співчуття рідним і близьким героїчно загиблих бійців і запевнив, що сім’ям загиблих та поранених військовослужбовців буде надана відповідна матеріальна допомога від уряду України, мовиться в повідомленні.

У п’ятницю вранці силові структури України поновили активну фазу антитерористичної операції в місті Слов’янську Донецької області, а також у сусідньому Краматорську. У перебігу операції з українського боку є загиблі й поранені.
XS
SM
MD
LG