Доступність посилання

ТОП новини

Переселенців з півдня і сходу можуть поселити у Межигір’ї – активісти


Переселенці можуть зайняти «Хонку» Януковича
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:57 0:00

Переселенці можуть зайняти «Хонку» Януковича

Переселенців з півдня і сходу України можуть поселити у Межигір’ї. На цьому наполягають активісти, які займаються поселенням втікачів у Києві. Член координаційної ради Євромайану Гайде Різаєва заявила про ультиматум владі.

«Якщо впродовж доби не буде вирішене питання з розселенням біженців, які вже приїхали до Києва із Криму, Донецька, Луганська, Краматорська, то о четвертій годині дня завтра ми будемо розселяти цих людей у маєтки нашого минулого уряду», – каже Різаєва.

За словами активістки, притулком для переселенців можуть стати будинки не лише Януковича, а й колишнього генпрокурора Пшонки та екс-міністра внутрішніх справ Захарченка.

Гайде Різаєва наголошує, що у Києві досі не налагоджений механізм роботи з українцями, які виявили бажання переїхати з конфліктних регіонів. Також упродовж двох останніх тижнів людям відмовляють у поселенні в столиці. Активістка розповіла, що на додачу до українців з Криму та сходу країни, які їдуть до Києва, щодо поселення почали звертатись і одесити.

Сьогодні майданівці провели попереджувальну акцію, прийшовши під стіни «Хонки» Януковича – центрального будинку Межигір’я.
XS
SM
MD
LG