Доступність посилання

ТОП новини

АТО біля Словʼянська і Краматорська – на фінальній стадії – Пашинський


Сергій Пашинський
Сергій Пашинський
Антитерористична операція біля міст Красний Лиман, Словʼянськ і Краматорськ у Донецькій області, яку проводять українські силовики, перебуває на фінальній стадії. Про це заявив виконувач обовʼязків голови адміністрації президента Сергій Пашинський.

За його словами, під час операції «знищено багатьох сепаратистів», але точну кількість нейтралізованих бойовиків Пашинський не назвав. «Це була, зокрема, реакція (на спробу – ред.) з боку сепаратистів перейти до активних дій уночі», – додав очільник адміністрації президента. Він також повідомив, що правоохоронні органи України та залучені до операції службовці Збройних сил втрат не зазнали.

Сергій Пашинський також зазначив, що здивований заявою групи «Метінвест», яка закликала центральну владу у Києві припинити АТО. «Ми будемо робити в тому числі і кадрові висновки з цих заяв», – сказав посадовець.

У «Метінвесті» раніше зокрема заявили, що влада «ще може і повинна почути голос жителів Донбасу», і закликали керівництво у Києві проводити переговори.
XS
SM
MD
LG