Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині озброєні люди напали на довірену особу Порошенка – штаб


Петро Порошенко
Петро Порошенко
У штабі кандидата в президенти Петра Порошенка заявляють про напад на його довірену особу в Макіївці Донецької області.

За повідомленням, напад на Сергія Нестерова стався 15 травня.

«Увечері 15 травня група невідомих осіб скоїла збройний напад на Сергія Нестерова, довірену особу кандидата на посаду президента України Петра Порошенка по 56-му виборчому округу (Макіївка). За словами активіста, нападників, одягнених у темну форму, було троє. Бандити дочекалися, поки Сергій вийде з машини, і погрожуючи зброєю спробували його захопити. Отримавши опір, терористи відкрили вогонь з травматичної зброї», – йдеться в заяві передвиборчого штабу кандидата.

За словами співробітників штабу, на даний момент Нестеров перебуває в безпеці, чоловік сильно побитий: «крім поранення гомілковостопа, у нього множинні травми обличчя, поламані ребра і ніс».

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, в регіоні ведеться активна протидія підготовці до виборів 25 травня. Озброєні представники самопроголошеної республіки регулярно вчиняють напади на окружні виборчі комісії. Раніше в області також був викрадений голова передвиборчого штабу кандидата в президенти Анатолія Гриценка Сергій Анастасьєв, проте йому вдалося втекти із полону.
XS
SM
MD
LG