Доступність посилання

ТОП новини

Ще один учасник президентських виборів зняв свою кандидатуру


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)
Кандидат на пост Президента України від Української народної партії Олександр Клименко зняв свою кандидатуру з президентських виборів на користь Петра Порошенка.

Про це він заявив 17 травня в Полтаві під час конференції обласної організації УНП, повідомляє на своїй сторінці у Facebook прес-секретар народного депутата та керівника виборчого штабу Петра Порошенка на Полтавщині Олена Задорожна.

Делегати конференції звернулися до керівних органів Української народної партії, її голови Олександра Клименка, а також до інших кандидатів на президента із закликом «відмовитися від боротьби за цю посаду та підтримати Петра Порошенка як єдиного представника національно-демократичних сил».

«Сьогодні Україна переживає найважчий час у своїй новітній історії, коли існує реальна загроза втрати не лише територій, але й державності. У східних областях ллється кров, озброєні бандити тероризують населення, руйнують бізнес, величезних збитків зазнає економіка, країну наводнили диверсанти північного сусіда», – ідеться в заяві полтавської УНП.

У партії констатують, що Верховна Рада «виявила неспроможність протистояти таким серйозним викликам», та вважають, що «край безладу має покласти якнайшвидше обрання проукраїнського і проєвропейського Президента».

В УНП вважають, що Петро Порошенко має шанси перемогти вже в першому турі: «Ми переконані, що другий тур виборів Україні не потрібен, бо це ще три тижні хаосу, в якому ми втрачаємо найдорожче – людські життя».

Олександр Клименко заявив, що УНП зробила свій внесок у виборчий процес, делегувавши до виборчих комісій досвідчених і відповідальних членів, які забезпечать проведення чесних виборів, та закликав підтримати Петра Порошенка.


Раніше свої кандидатури з президентських перегонів зняли Наталя Королевська, Олег Царьов, Зорян Шкіряк та Петро Симоненко.
XS
SM
MD
LG