Доступність посилання

ТОП новини

Турчинов: після обрання президента Україна матиме завершену архітектуру влади


Турчинов: після обрання президента Україна матиме завершену архітектуру влади
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:38 0:00
Після обрання президента Україна матиме фактично завершену архітектуру влади. Про це заявив голова Верховної Ради, виконувач обов’язків президента України Олександр Турчинов після голосування на одній із виборчих дільниць Києва. На його думку, вибори дуже важливі для стабілізації ситуації в Україні.

Турчинов зазначив, що тисячі дільниць на Донбасі працюють попри те, що терористи роблять усе, щоб зірвати вибори на Донеччині та Луганщині. За його словами, в Донецькій області працює сім окружних виборчих комісій і, можливо, запрацює восьма, а в Луганській області таких комісій дві. Як наголосив Олександр Турчинов, хоча не в усіх містах Донбасу відбуваються вибори, це не вплине на результат волевиявлення громадян, більшість із яких сьогодні може проголосувати за того президента, з яким вони пов’язують своє майбутнє.

Турчинов прийшов на виборчу дільницю разом із дружиною і сином і відзначив високу активність виборців на позачергових президентських виборах по Україні. Сам в.о. президента, щоб проголосувати, відстояв разом із сім’єю у черзі близько 40 хвилин.
XS
SM
MD
LG