Доступність посилання

ТОП новини

Богомолець: грузинський варіант дозволить припинити негативний розвиток подій в Україні


Україні допоможуть грузинські реформи
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:16 0:00
Грузинський варіант (тобто дуже потужні економічні реформи із зростанням середнього класу), якщо він буде застосований в Україні, є оптимальним варіантом припинення максимально негативного розвитку подій в країні.

Про це після виборів заявила кандидат у президенти України Ольга Богомолець. На її переконання в Україні відбулася друга буржуазна революція і якщо після неї до влади прийде середній клас, то в цьому випадку Україна буде підніматися. Якщо ж після цієї революції знову до влади прийдуть олігархічні клани, то революція буде знаходитися в перманентному стані – буде час депресії, а потім знову буде революція.

Ольга Богомолець висловила сподівання, що саме від суспільства залежатиме шлях розвитку України.

Кандидат на посаду президента України Петро Порошенко лідирує на виборах глави держави з показником 55,9 відсотка. Такими є дані Національного екзит-полу (опитування, проведеного на виході з виборчих дільниць). На другому місці президентських перегонів – Юлія Тимошенко з показником 12,9 відсотка. Наступними є Олег Ляшко (8 відсотків), Анатолій Гриценко (6,3 відсотка), Сергій Тігіпко (4,7 вісотка), Михайло Добкін (2,1 відсотка), Ольга Богомолець (1,9 відсотка), Вадим Рабінович (1,9 відсотка), Олег Тягнибок (1,3 відсотка), Петро Симоненко (1,1 відсотка). Всі інші кандидати набрали менше 1 відсотка голосів виборців
XS
SM
MD
LG