Доступність посилання

ТОП новини

Українці готові до нового розділу в історії – Граєвський


Голосування на президентських виборах в Україні показало, що українці готові до нового розділу в їхній історії. Про це заявив речник голови Європейського парламенту Мартін Граєвський.

«Голосування, яке відбулося з величезними зусиллями влади проти всіх порушень, показало, що українці готові до нового розділу в історії їхньої країни. Попри насильство і залякування, явка була дуже високою. Це час для закінчення насильства в Україні. Це час для України під керівництвом нового президента почати конституційний процес», – каже речник голови Європарламенту.

При цьому Мартін Граєвський висловив привітання Петру Порошенку, який лідирує у президентських перегонах.

«Я вітаю Петра Порошенка, з яким я нещодавно мав дуже конструктивні переговори. Його перемога у першому турі голосування, коли це буде підтверджено остаточними результатами, це знак рішучості народу відновити стабільність і мир в Україні після місяців кривавого конфлікту», – наголошує Граєвський.

Згiдно з даними опрацювання понад 80% протоколiв в електронному виглядi, за позафракцiйного народного депутата Петра Порошенка на виборах президента України проголосували 54,04% виборцiв, лiдера Всеукраїнського об'єднання «Батькiвщина» Юлiю Тимошенко – 13,12%.
XS
SM
MD
LG