Доступність посилання

ТОП новини

АТО триватиме до знищення усіх терористів – Ярема


Антитерористична операція проводитиметься на сході України до повного знищення бойовиків, заявив перший віце-прем’єр-міністр Віталій Ярема.

«Ми проводитимемо ці операції, доки на території України не залишиться жодного терориста», – заявив він сьогодні на засіданні Кабміну.

Ярема нагадав, що під час виборів 25 травня активна фаза антитерористичної операції не проводилася, проте наразі вона знову розпочалася. «Вчора ви бачили її результати», – сказав перший віце-прем’єр.

Водночас він не зміг назвати точну тривалість антитерористичної операції.

Відповідаючи на запитання про ситуацію навколо донецького аеропорту, Ярема повідомив, що на місце виїхали слідчі та вивчають ситуацію, рахують загиблих.

У понеділок сили антитерористичної операції повернули контроль над міжнародним аеропортом Донецька. Цей об’єкт вранці 26 травня був захоплений озброєними бойовиками, серед яких «основну частину складали представники інших держав», твердять українські силовики. Місцеві засоби інформації повідомляють з Донецька, що внаслідок авіаційних ударів Збройних сил України є значна кількість загиблих з боку озброєних сепаратистів.
XS
SM
MD
LG