Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині знищили центр з підготовки терористів – прес-служба Турчинова


Сьогодні зранку на півночі Луганської області був повністю знищений центр з підготовки і тренування терористів, повідомляє прес-служба виконувача обов’язків президента Олександра Турчинова.

За повідомленням, керівники силових структур й Антитерористичної операції доповіли Турчинову, що центр був знищений разом із бойовиками, яких готували для проведення диверсійних операцій як на території Донбасу, так і в інших регіонах України.

Крім того, за повідомленням, сьогодні вночі з боку російського населеного пункту Новопрохорівка відбулася спроба прориву державного кордону України групою бойовиків на автотранспортних засобах.

Прикордонники зупинили цю спробу, знищивши три автомобілі зі зброєю і знешкодивши п’ятьох бойовиків, одного взявши в полон. «Інші терористи втекли на російську територію», – йдеться в повідомленні.

Крім того, силовики доповіли, що під час проведення антитерористичних заходів в Донецькому аеропорту бойовики, що захопили летовища, були повністю знешкоджені. Аеропорт разом із інфраструктурою зараз перебуває під контролем підрозділу Збройних Сил України, задіяного в АТО, йдеться в повідомленні.
XS
SM
MD
LG