Доступність посилання

ТОП новини

Київ зробив неоціненний внесок у ліквідацію диктатури – Яценюк до Дня міста


Київ зробив неоціненний внесок у ліквідацію диктатури в Україні. Про це у вітанні з нагоди Дня Києва заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

«Київ зробив неоціненний внесок у ліквідацію диктатури, продемонстрував свою рішучість привести Україну в Європейський Союз і заслужив європейське майбутнє», – йдеться в повідомленні.

Прем'єр-міністр зазначив, що вітання з Днем Києва адресуються не тільки жителям міста, а й всім українцям, яких об'єднує столиця.

«Київ – справжнє місто-герой, незламний і прекрасний, із чудовими людьми, гордими бути киянами. Місто, яке нині стало столицею країни, що протистоїть військової агресії», – зазначив Яценюк.

Цими днями, як зазвичай – в останні вихідні травня, в столиці святкують День Києва. Заплановано проведення різноманітних заходів, зокрема велоперегони і чемпіонат з повітроплавання. Окремі політичні сили напередодні пропонували скасувати святкові заходи через складну ситуацію на сході України, мотивуючи це тим, що нині не актуально проводити розважальні заходи.

Сьогодні у Києві дощова погода.
XS
SM
MD
LG