Доступність посилання

ТОП новини

У Росії збираються дати «правову оцінку» діям Авакова, Коломойського


Ігор Коломойський
Ігор Коломойський
Слідчий комітет Росії створив спеціальне управління з розслідування злочинів проти мирних громадян на території України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

«Створене управління буде діяти доти, поки всі українські військові й особи, що чинять злочини проти мирних громадян, не будуть притягнуті до кримінальної відповідальності. До роботи спецуправління будуть залучатися всі слідчі підрозділи СК Росії, на території яких прибувають біженці з України», – йдеться в повідомленні.

У Слідчому комітеті кажуть, що мають намір притягти до кримінальної відповідальності всіх без винятку посадових осіб, військових, як тих, хто безпосередньо бере участь у «каральних операціях», так і осіб, що віддають накази й «фінансують вбивства мирних громадян».

«У зв’язку із цим Слідчий комітет Росії має намір дати правову оцінку діям (міністра внутрішніх справ України) Арсена Авакова, (голови Дніпропетровської державної обласної адміністрації) Ігоря Коломойського та інших», – йдеться в повідомленні.

Слідчий комітет закликає всіх, у тому числі й громадян України, посприяти у встановленні конкретних «виконавців убивств мирних громадян» південно-східних регіонів України – військових: льотчиків, снайперів й інших осіб.
XS
SM
MD
LG