Доступність посилання

ТОП новини

На півночі Донеччини відновлене електропостачання


Ремонтні бригади відновили пошкоджені лінії електропередач на півночі Донеччини, що вийшли з ладу під час протистояння бойовиків і сил антитерористичної операції біля Словʼянська. Про це повідомляє прес-служба ДТЕК Донецькобленерго.

«Ремонтним бригадам ДТЕК Донецькобленерго й комунального підприємства «Вода Донбасу» вдалося отримати доступ до електроустановок і усунути пошкодження на високовольтних лініях «Райгородська-Бантишеве» і «СловТЕС-Райгородська». Лінії успішно включені в роботу, підключено до живлення знеструмлену підстанцію «Райгородська», від якої здійснюється електропостачання насосних станцій, що подають питну воду до Словʼянського району Донецької області», – йдеться в повідомленні на сайті компанії.

Дві високовольтні лінії на півночі Донеччини були пошкоджені 4 червня. Це спричинило знеструмлення підстанції, яка постачала електроенергію на обʼєкти комунального підприємства «Вода Донбасу», внаслідок чого без води залишилися Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка і Словʼянськ.
XS
SM
MD
LG