Доступність посилання

ТОП новини

Луцького відсторонили від роботи в НАУ – Квіт


«В небо без Луцького»: активісти проти призначення нового проректора НАУ
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:04:25 0:00
Міністр освіти й науки Сергій Квіт розпорядився відсторонити від роботи виконувача обовʼязків проректора Національного авіаційного університету Максима Луцького. Про це міністр написав на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Ситуація з Максимом Луцьким в Національному авіаційному університеті розвивається. Несподівано, нібито у звʼязку із хворобою чинного ректора, сьогодні він опинився на посаді виконувача обовʼязків ректора НАУ. Тому я щойно видав наказ про відсторонення Максима Луцького», – повідомив міністр.

«Я вважаю, що ці події мають провокаційне і політичне забарвлення, адже ми зараз у процесі розслідування корупційних схем Дмитра Табачника, до яких Луцький може мати безпосередній стосунок. Я також звертаюся до генеральної прокуратури, фінансової інспекції та інспекції навчальних закладів стосовно проведення перевірок у цьому університеті», – наголосив Сергій Квіт.

Раніше у п’ятницю під стінами НАУ тривала акція протесту проти призначення Луцького в.о. проректора.

Максим Луцький – колишній народний депутат від Партії регіонів. До роботи у Верховній Раді шостого скликання протягом деякого часу вже був проректором у НАУ.
XS
SM
MD
LG