Доступність посилання

ТОП новини

Київський вокзал евакуйовували через «замінування», нічого не виявлено


Ілюстраційне фото: під час одного з попередніх неправдивих повідомлень про «замінування» Центрального вокзалу в Києві
Ілюстраційне фото: під час одного з попередніх неправдивих повідомлень про «замінування» Центрального вокзалу в Києві
Із приміщення вокзалу станції «Київ-Пасажирський» у неділю евакуйовували понад 600 пасажирів і працівників, коли телефоном надійшло неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, повідомили в МВС.

Після евакуації людей працівники кінологічної та вибухотехнічної служб здійснили ретельне обстеження вокзального комплексу, вибухових пристроїв та вибухонебезпечних речовин правоохоронці не виявили.

Після обстеження вокзал відновив звичайний режим роботи. Затримок у русі потягів не було, їх приймали на віддалені від залізничного вокзалу платформи, мовиться в повідомленні.

Працівники міліції встановили, що анонім телефонував із мобільного телефону. Наразі проводяться заходи для встановлення особи зловмисника та його затримання.

Слідчий відділ розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу. За вчинення цього злочину передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років, нагадали в міліції.
XS
SM
MD
LG