Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики захопили начальника слідчого відділу міліції Тореза – ОДА


Північна зона проведення антитерористичної операції в Донецькій області залишається напруженим осередком у регіоні, повідомляє тимчасовий сайт Донецької облдержадміністрації.

Згідно з даними департаменту з питань внутрішньої політики облдержадміністрації, ситуація в Горлівці, Донецьку, Дружківці, Костянтинівці, Краматорську, Красному Лимані, Маріуполі, Слов’янську, Сніжному, Торезі, Волноваському, Костянтинівському, Мар’їнському, Слов’янському і Шахтарському районах також складна.

У Слов’янську та Слов’янському районі не припиняється стрілянина. Також тривають перестрілки в Торезі. У цьому місті члени угруповання «Донецька народна республіка» прибули до міськуправління МВС і захопили начальника слідчого відділу, інформує сайт Донецької ОДА.

За повідомленням, у Шахтарську зафіксували пересування військової техніки «ДНР» у бік Сніжного.

У Шахтарському районі залишається відкритим кордон. Прикордонні населені пункти Дмитрівку і Маринівку взяли під контроль члени «ДНР».

У Красному Лимані, зайнятому українськими силовиками, ситуація контрольована. Всі служби міста працюють у штатному режимі, йдеться в повідомленні.

«У центральній і південній зонах проведення АТО ситуація за добу кардинально не змінилася», – також зазначає сайт Донецької ОДА.

За повідомленням, у Краматорську є загроза припинення подання води населенню. «У Краматорську ситуація загострилася після аварії на очисних спорудах у Слов’янську. Зупинення насосних агрегатів може призвести до обмеження постачання міста як питною, так і технічною водою», – заявили в ОДА.

Крім того, через безперервну стрілянину у Слов’янську та Слов’янському районі все ще існують перебої із забезпеченням жителів водою та електроенергією.

У Донецьку міський голова звернувся до представників АТО з проханням припинити вогонь на час ремонту каналу «Сіверський Донець-Донбас».
XS
SM
MD
LG