Доступність посилання

ТОП новини

Дещиця телефонував міністрам Польщі і Швеції – через російську зброю


Виконувач обов’язків міністра закордонних справ України Андрій Дещиця провів термінові телефонні розмови з керівниками зовнішньополітичних відомств Польщі Радеком Сікорським і Швеції Карлом Більдтом.

Ішлося про «безперервне постачання Росією зброї, включно з танками», проросійським сепаратистам, що діють на сході України.

«Усі стривожені, обіцяють реакцію настільки швидко, наскільки це можливо», – інформує Андрій Дещиця у своєму Twitter. На сході України бойовики вперше застосували танки, які, за даними української розвідки, з’явилися з боку Росії, йдеться в повідомленні на сайті президента України. У зв’язку з цим президент Петро Порошенко провів термінову нараду з керівниками силових відомств.

Росія називає «вигадкою» заяви міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, що російська бронетехніка начебто перетнула кордон України. Бойовики угруповання «Донецька народна республіка» 12 червня підтвердили отримання трьох танків, але не розповіли про їхнє походження, інформує російська агенція «РИА Новости».
Бойовики їздять на танках на сході України
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:37 0:00
XS
SM
MD
LG