Доступність посилання

ТОП новини

Аваков звинуватив Махніцького у брехні


Арсен Аваков
Арсен Аваков
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков назвав брехнею заяву виконувача обов’язків генпрокурора Олега Махніцького про те, що деякі посадові особи МВС приховано протидіють розслідуванню масових вбивств на Майдані.

«Бути в.о. прокурора – не означає мати право на брехню. Сьогодні в.о. генпрокурора оприлюднив брехню про те, що МВС перешкоджає розслідувань проти екс-беркутівців, які вчинили злочини на Майдані. В.о. сьогодні заявив, що підозрюваних екс-беркутівців навмисно відправили в зону АТО, приховуючи їх від розслідування. Все це безсовісна брехня: жоден обвинувачений не був відряджений в зону АТО. А спекулювати на цій темі…», – написав Аваков на своїй сторінці у Facebook.

«Прокурорам, які огульно звинувачують всіх екс-беркутів: йдіть на могили сімох хлопців з Івано-Франківська, загиблих під Слов’янськом. Ідіть на блок-пости № 6, 3а і 3б під Слов’янськом. І навіть після цього не знаю, чи будете мати право на ті недобросовісні висловлювання, що ви собі дозволили», – додав він.

Махніцький раніше сьогодні заявив, що в МВС перешкоджають розслідуванню масових убивств на Майдані в лютому. За його словами, досі не проведений повний комплекс заходів з виявлення кола співробітників спецпідрозділу МВС «Беркут», які можуть бути причетними до злочинів проти активістів Євромайдану, а керівництво МВС України без погодження з ГПУ направило своїх бійців для участі в Антитерористичній операції зі зброєю, що перевіряється на предмет вчинення вбивств на Майдані.
XS
SM
MD
LG