Доступність посилання

ТОП новини

Офіси компанії Ахметова ніхто не захоплював – прес-служба ДТЕК


Компанія «ДТЕК» спростовує інформацію про захоплення представниками угруповання «Донецька народна республіка» офісів компанії в Донецьку. Про це повідомили в прес-службі енергохолдингу.

За даними компанії, до офісу ДТЕК у Донецьку 16 червня під'їхали озброєні люди, які назвалися членами «ДНР». Для переговорів до них вийшли представники служби безпеки компанії, після розмови з якими представники угруповання покинули територію компанії.

«До інших офісів представники «ДНР» не приходили. Вчора й сьогодні компанія працює у штатному режимі, співробітники перебувають на робочих місцях», – зазначили в прес-службі.

Напередодні з'явилась інформація про те, що невідомі захопили вофіс енергохолдингу ДТЕК, що належить українському олігарху Рінату Ахметову.

Раніше Рінат Ахметов виступав з критикою угруповання «Донецька народна республіка», яке в Україні визнанене терористичною організацією. Один з її лідерів – Денис Пушилін погрожував взяти під контоль всі підприємства Донецької області. Інший представник «ДНР» Олександр Бородай казав, що це не стосуватиметься підприємств Ахметова, бо з ним тривають переговори.
XS
SM
MD
LG