Доступність посилання

ТОП новини

У магазинах Дніпропетровська стартувала кампанія зі збору речей для бійців АТО


Жінки та дівчата Дніпропетровська збирають речі для бійців АТО
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:37 0:00
У Дніпропетровську в торговельних центрах і супермаркетах стартувала кампанія зі збирання харчів і побутових речей, необхідних для українських військових у зоні АТО, «Підтримаємо українську армію».

Жінки й дівчата, які об’єднались у «Волонтерський жіночий батальйон», стали на входах і виходах до магазинів чотирьох торговельних мереж, щоб роздати покупцям листівки зі списком товарів, найнеобхідніших для бійців, і збирати ці товари, куплені небайдужими дніпропетровцями. Таким чином, зазначають вони, підтримали ініціативу жінок з Івано-Франківська.

У листівках волонтерок перераховані найнеобхідніші продукти (крупи, макаронні вироби, тушонка, консерви, згущене молоко), цигарки, медичні препарати, гумові джгути для миттєвої зупинки кровотечі, каремати, подушки, постільна білизна, засоби гігієни.

За словами організаторів, частину харчів і речей вони передадуть до військового шпиталю, до якого сьогодні із зони АТО доправили понад два десятка поранених бійців, решту відвезуть до військових підрозділів у зоні АТО, передавши з рук у руки солдатам.

«Жінки Дніпропетровська вирішили допомогти армії. Усі продукти, які люди покладуть до наших кошиків, ми передамо до шпиталів та на передову. Чимало людей небайдужих, ми зустрічаємо розуміння. Люди, які хочуть допомогти, але не мають можливості. Але є багато людей, які хочуть допомогти. Я думаю, що ті люди, які просто проходять повз, поки не усвідомлюють, що зараз відбувається з нашою державою», – сказала Радіо Свобода одна з координаторок акції Наталія Холодова.

За словами організаторів, акція триватиме щодня в різних торговельних закладах.
XS
SM
MD
LG