Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку в сміттєвій урні вибухнув саморобний вибуховий пристрій – міліція


У Донецьку в сміттєвій урні вибухнув саморобний вибуховий пристрій, ніхто не постраждав, повідомили в прес-службі Донецької міської ради з посиланням на міське управління міліції.

Згідно з повідомленням, сьогодні, 19 червня, у другій половині дня, в мікрорайоні «Текстильник» Кіровського району до чергової частини звернувся місцевий житель і повідомив, що під своїм автомобілем він виявив прикріплений скотчем предмет, схожий на вибуховий пристрій.

«Негайно на місце прибула слідчо-оперативна група і вибухотехнічна служба. Співробітниками правоохоронних органів було оточено місце події і перекрито рух транспорту по вулиці Ляшенка. У ході обстеження фахівцями було встановлено, що предмет, прикріплений до днища автомобіля, не є вибуховим пристроєм», – йдеться в повідомленні.

Проте, за даними місцевої влади, під час роботи слідчої групи біля обмінного пункту стався вибух. Як з’ясувалося пізніше, це було саморобний вибуховий пристрій, поміщений в урну для сміття, додали в міськраді.

На даний момент слідча група міськуправління міліції займається розслідуванням події. Розглядають питання про відкриття кримінального провадження.
XS
SM
MD
LG