Доступність посилання

ТОП новини

Сили АТО знищили близько 200 бойовиків у боях біля Ямполя і Закотного – штаб


Силовики знищили близько 200 бойовиків в ході боїв у районі населених пунктів Ямпіль і Закотне Донецької області. Про це у своєму Facebook повідомив офіційний представник антитерористичної операції з місця подій Владислав Селезньов.

За його словами, під час «інтенсивних боїв геройськи загинули четверо українських військовослужбовців, 20 отримали поранення різного ступня тяжкості». Усіх поранених евакуювали до медичних закладів, де їм надали необхідну медичну допомогу.

«Сили АТО продовжують виконувати поставлені завдання в районі населених пунктів Ямпіль і Закотне, які є стратегічно важливими для бойовиків, оскільки саме через ці населені пункти останнім часом здійснювалася поставка в Слов’янськ зброї та боєприпасів. В результаті інтенсивних боїв, що тривали протягом дня в певному районі, при активній взаємодії з авіацією, силами АТО знищені блокпости і засідки бойовиків, захоплена панівна висота в районі проведення операції», – написав Селезньов.


За його словами, «бойовики чинять шалений опір, із засідки завдають ударів по силах АТО. По українських підрозділах ведуть бойову роботу снайпери».

«У відповідь силами АТО здійснюються адекватні дії, спрямовані на знищення сил противника, в першу чергу – снайперів і навідників-операторів ПЗРК», – зазначив Селезньов.

За його словами, 200 бойовиків загинули, поранених «набагато більше».
XS
SM
MD
LG