Доступність посилання

ТОП новини

На Львівщині люди вимагають повернути своїх родичів-військовослужбовців зі Сходу


У місті Яворів Львівської області близько 15 людей зібрались біля контрольно-пропускного пункту 24-ї окремої механізованої Залізної бригади імені Данила Галицького з вимогою провести ротацію військовослужбовців зі східних регіонів.

19 червня у селищі Ямпіль Донецької області, за попередньою інформацією, загинули семеро військових цієї військової частини, також є поранені.

Батьки 21-річного старшого розвідника батальйону 24-ї бригади Юрія Приходька дізнались про смерть сина під час акції протесту. До них викликали швидку допомогу.

Батьки і дружини військовослужбовців створили ініціативну групу з організації акцій непокори з вимогою до президента Петра Порошенка провести ротацію бійців і запровадити у зоні проведення антитерористичної операції надзвичайного стану.

Рідні військовослужбовців мають намір перекрити міжнародну автотрасу Львів-Краковець, щоб привернути увагу до ситуації в Україні і представників країн Європейського Союзу. Але представники влади просять людей не вдаватись до такого кроку.

Увечері у військовий госпіталь у Львові мають доставити кілька десятків поранених українських бійців.
XS
SM
MD
LG