Доступність посилання

ТОП новини

Незважаючи на припинення вогню з боку АТО, терористи обстрілюють силовиків – Тимчук


Незважаючи на припинення вогню з боку сил АТО на сході країни, терористи активно проводять обстріли позицій українських силовиків. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

«У районі Слов`янська обстріляно три блок-пости сил АТО. Обстріл проводився з гранатометів, мінометів і стрілецької зброї», - зазначив він.
Також було обстріляно блок-пост силовиків поблизу села Крива Лука (Краснолиманський район, Донецька область). Військовослужбовці відкрили вогонь у відповідь.

Крім того, в районі проведення операції бойовики напали на колону постачання сил АТО. Атаку вдалося відбити. «Серед українських силовиків є поранені», - повідомив Тимчук.

20 червня Президент України Петро Порошенко віддав наказ про припинення вогню на тиждень всіма підрозділами Збройних сил, Національної гвардії та прикордонної служби.

Ведення вогню припинено з 22 години 20 червня до 10:00 27 червня.
Таке рішення було прийнято для того, щоб терористи мали змогу скласти зброю. Передбачається, що бойові дії на час зупинки АТО будуть носити виключно характер відповіді.
XS
SM
MD
LG