Доступність посилання

ТОП новини

Кубок світу: Бразилія – Чилі, Нідерланди – Мексика зіграють в 1/8 фіналу


Хорватський голкіпер Стіпе Плетікоса (в центрі) в другому таймі матчу з мексиканцями тричі був безсилим відвернути гол
Хорватський голкіпер Стіпе Плетікоса (в центрі) в другому таймі матчу з мексиканцями тричі був безсилим відвернути гол
На чемпіонаті світу з футболу в Бразилії визначилися перші пари учасників 1/8 фіналу. 28 червня зіграють господарі турніру і чилійці, 29 червня зустрінуться команди Нідерландів і Мексики.

У третьому турі в групі А бразильці розгромили аутсайдерів камерунців – 4:1, а мексиканці в дуже напруженому поєдинку переграли хорватів – 3:1. Бразильці з сімома очками стали першими, мексиканці поступилися їм лише з різницею забитих і пропущених м’ячів.

У групі В голландці переграли чилійців (2:0) і з дев’ятьма очками перемогли в квартеті, команда Чилі залишилася другою (шість очок). Іспанці здобули втішну перемогу над австралійцями (3:0) і достроково залишають Бразилію.

24 червня визначаться всі учасники плей-оф від груп С та D.

У протистоянні двох колишніх чемпіонів світу збірні Уругваю та Італії визначать другу команду квартету D. Несподіваний переможець групи Коста-Рика зустрінеться з невдахами турніру з Англії.

У групі С переможці квартету колумбійці (у них шість очок) зіграють із японцями (один бал), а в іншому матчі визначать найкращого команди Кот-д’Івуару ( три очки) та Греції (одне).
XS
SM
MD
LG