Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики не дотримуються умов перемир’я – Селезньов


Бойовики на сході України не припиняють обстрілів позицій українських силовиків. Про це у Facebook інформують речник антитерористичної операції Владислав Селезньов і керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

«За минулу добу кілька разів було обстріляно блокпост на розі шляхів, що ведуть до міст Красний Лиман та Слов’янськ. Бойовики вели вогонь з територій населених пунктів, що межують зі Слов’янськом», – твердить Селезньов.

Він також повідомив про обстріл блокпоста сил АТО на автошляху Сєверодонецьк – Старобільськ. Втрат серед українських військовослужбовців немає, додає Селезньов.

У понеділок самопроголошені лідери озброєних сепаратистів на сході України повідомили про згоду на тимчасове припинення вогню до 27 червня. Раніше вони відкидали одностороннє перемир’я, оголошене наприкінці минулого тижня президентом України Петром Порошенком.

23 червня міністри закордонних справ Євросоюзу повторили погрозу запровадити додаткові санкції проти Росії, якщо вона не підтримає мирний план Порошенка.
XS
SM
MD
LG