Доступність посилання

ТОП новини

Родичі військовослужбовців перекрили трасу Київ-Чоп, вимагаючи повернення мобілізованих


У Житомирському районі рідні військовослужбовців, що беруть участь в антитерористичній операції, перекрили ділянку автодороги Київ – Чоп, повідомляє сайт МВС.

«На 125-му кілометрі автошляху Київ – Чоп біля села Березині Житомирського району близько 9-ї години 24 червня зібралися 40 активістів, які організували акцію з метою привернення уваги до проблем військовослужбовців», – мовиться в повідомленні у вівторок.

Люди безперервно рухалися пішохідним переходом, тримали гасла «Поверніть наших дітей» та прапори України.

На розмову до людей приїхали начальник УМВС України у Житомирській області Юрій Дем'яненко, керівники УДАІ УМВС Володимир Гриб і Житомирського РВ УМВС Ігор Жмида.

Протягом акції автомобілі екстрених служб життєзабезпечення регіону мають можливість проїхати утвореним спецкоридором, для інших транспортних засобів рух тимчасово зупинився.

Також місцеві мешканці перекрили міст у селі Левків Житомирського району. Про це, за повідомленнями Житомир.info, розповіли самі селяни.

«Люди перекрили дорогу в центрі села, біля мосту, щоб не проїхали машини, які почали об’їжджати Березину через наше село. З Левкова зараз служать 160 хлопців, вчора одного поховали», - кажуть активісти.

XS
SM
MD
LG